Prva knjiga Marije Lukačin

je niknula iz srca koje tuče za Boga, Crkvu, zajednicu u kojoj Marija sa svojim suprugom i djecom već više godina raste, za svoj narod, za svog supruga, djecu ali i, kako sama kaže, za sve ljude, ne samo za vjernike.

brat Zlatko Pletikosić, karmelićanin

KupujemŽelim saznati više

iz Uvoda ...

Mislim da je lijepo i korisno čitati ove stranice. One su veliko svjedočanstvo i ohrabrenje obiteljima. Velika obitelj uistinu je blagoslov. Imati obitelj je blagoslov, sreća i veselje.

mons. Jorge Ramos
Brazil, 5. srpnja 2022.

KupujemPročitaj sve

iz predgovora ...

S obzirom na čestu temu u ovim kolumnama Marija, koja nosi to prevažno ime, prevažne biblijske žene, i starozavjetne žene i Blažene Djevice Marije, želi da majke imaju ljubav već od početka trudnoće za svoje začeto dijete. Želi da ne živimo sutra, već danas, da ne ostavljamo za sutra ono, što možemo učiniti danas. Živjeti u strahu, za tu ženu koja sa svojom mužem utjelovljuje biblijsku sliku supružnika i roditelja, nije život. Isus Krist, svjedoči Marija, odbacuje strah. I pri kraju, Marija podvlači da djeca kod kuće uče najvažniju školu.

Neka roditelji postaju sve više toga svjesni! Molimo Boga za radost supružnika, roditelja i djece, te ovoga našega svijeta koji nam Bog daje, i koji se proteže u vječnost.

Knjiga je niknula iz srca koje tuče za Boga, Crkvu, zajednicu u kojoj Marija sa svojim suprugom i djecom već više godina raste, za svoj narod, za svog supruga, djecu ali i, kako sama kaže, za sve ljude, ne samo za vjernike. Ogromno je to srce! Zato je ova i ovakva knjiga dugo očekivana i bit će veliko obogaćenje za sve do kojih dođe, papirom, prenošenom riječi, i dakako životom, obraćenjem. Neka služi na radost!

brat Zlatko Pletikosić, karmelićanin

KupujemPročitaj još

Iz medija

Promociju knjige su popratili razni mediji.

TV

Laudato TV

Pogledajte isječak doživljaja s promocije knjige na Laudato TV-u

RADIO

HKR

Hrvatski katolični radio je prvi najavio promociju knjige. Pogledaj više

PORTAL

HKM

Hrvatska katolička mreža je prenijela dojmove s promocije knjige. Vidi.

iz uvoda u knjigu ...

Obitelj je put Crkve. Crkva prati i podržava velike obitelji. Crkva podržava i ostale obitelji. Nije samo broj važan nego otvorenost prema Bogu i životu. Ova je knjiga snažan vapaj protiv pobačaja. Ujedno, knjiga je ohrabrenje roditeljima da budu vjerni svom pozivu. Bitno je pokušati vršiti volju Božju i u obitelji. Tako brak postaje božanski put na zemlji. Brak i obitelj tvornice su svetaca. Sve raditi samo za Isusa. I paziti jedni na druge da se potičemo na ljubav. Danas ljubiti drugoga. Danas pomoći. Danas oprostiti. Danas učiniti. To je ono što možemo. Danas, ne sutra.

mons. Jorge Ramos
Brazil, 5. srpnja 2022.

KupujemPročitati ću još jedanput

Pretplatite se na naš newsletter

Primite informacije o popustima, akcijama i novim izdanjima...

Ili nas pratite na FACEBOOKU