usluge

 poduzeća i obrti

Računovodstvene usluge

Financijsko knjigovodsvo

Usluga praćenja i vođenja knjiga-glavne knjige, blagajne i bankovnih računa kako bi se osiguralo točno i precizno financijsko izvješćivanje.

Obračun plaća i evidencija djelatnika

Pružamo uslugu obračuna plaća, poreza i doprinosa te vođenje evidencije djelatnika kako bi se osiguralo da su svi zaposlenici pravilno plaćeni i da su ispunjene sve zakonske obveze.

Praćenje dugotrajne imovine i inventara

Pružamo uslugu praćenja dugotrajne imovine i inventara, uključujući obračun amortizacije i vrednovanje imovine prema međunarodnim računovodstvenim standardima.

Obračun poreza i javnih davanja

Pružamo uslugu obračuna poreza na dobit, poreza na dodanu vrijednost, trošarina i drugih javnih davanja te savjetujemo klijente kako smanjiti troškove poreza.

Financijska i porezna izvješća

Izrađujemo financijska i porezna izvješća te pružamo savjetovanje klijentima kako ih pravilno interpretirati i koristiti u poslovanju.

Predaja propisanih izvještaja nadležnim institucijama

Pružamo uslugu pripreme i predaje propisanih izvještaja nadležnim institucijama, uključujući Poreznu upravu, HMZO, HANFA, HZZO i FINA.

Financijsko i poslovno savjetovanje

Financijsko planiranje

Pružanje savjeta o dugoročnom planiranju i upravljanju financijama kako bi se postigla financijska stabilnost i održivost poslovanja.

Analiza poslovanja

Izrada financijskih izvještaja i analiza kako bi se razumjela financijska uspješnost poslovanja, identificirali problemi i pronašle mogućnosti za poboljšanje.

Savjetovanje o porezima

Pružanje savjeta o poreznim obvezama i strategijama za smanjenje troškova poreza, kao i praćenje poreznih propisa i zakona.

Upravljanje novcem

Upravljanje novcem na optimalan način kako bi se osiguralo da poslovanje ima dovoljno likvidnosti, a istovremeno se minimiziraju troškovi i rizici.

Savjetovanje o poslovnim strategijama

Pružanje savjeta o dugoročnom planiranju i strategijama kako bi se osiguralo dugoročno poslovno uspjeh, uključujući savjete o financijskim ciljevima, tržišnim trendovima i prilagodbi poslovanja na promjene u okruženju.

IT savjetovanje i usluge

Analiza potreba

Naša tvrtka nudi IT rješenja koja su jednostavna za implementaciju i prilagođena potrebama klijenta. Analiziramo vaše specifične probleme te pronalazimo najbolja rješenja koje će vam pomoći u učinkovitijem poslovanju.
Naš cilj je osigurati da vam naša IT rješenja uštede vrijeme i novac, a pritom budu jednostavna za korištenje.

Izrada IT portofolija

Točno je da ne postoji jedan alat koji je savršen za sve potrebe poslovanja. Zato je ključno odabrati prave alate koji se međusobno integriraju i zajedno rade učinkovito kako bi vam olakšali poslovanje. Kada se koriste pravi alati, poslovanje postaje učinkovitije, produktivnije i jednostavnije.

Edukacija i najbolje prakse

S obzirom na ogroman broj dostupnih opcija na tržištu, odabir pravih alata može biti izazovan, a greške u odabiru mogu biti skupo plaćene. Imamo iskustva u radu s različitim alatima i partnerima te vam možemo pružiti stručne savjete i preporuke za najbolje alate za vaše specifične potrebe.

Web, email, eračuni, oglašavanje ...

Nudimo vam ključ u ruke rješenje, koje će biti najprimjerenije za vas i fazu u kojoj se nalazite. Nije isto ako poduzetnik tek kreće na put ili ako već ima 10 ili 50 zaposlenih. Radili smo s malima i s najvećima tako da možemo pronaći idealno rješenje upravo za Vas.

Sigurnost!

Sigurnost je naša apsolutna prioritetna briga. Razumijemo važnost vaših podataka i imovine te smo usmjereni na zaštitu vašeg poslovanja od svih vrsta prijetnji. Kao takvi, koristimo samo alate i prakse koji su u skladu s najvišim sigurnosnim standardima kako bismo osigurali vašu zaštitu od potencijalnih gubitaka ili krađe podataka. 

Ništa bez kvalitetnih partnera

Pružamo IT usluge u zajedno s dugogodišnjim partnerom WS-om (Websolutions Agency)

Dodatne usluge

Interventno računovodstvo

Interventne računovodstvene usluge koje se odnose na brzo i efikasno rješavanje neplaniranih financijskih problema u poslovanju naših klijenata.

Analiza poslovanja

Analizu poslovne dokumentacije i transakcija kako bi se utvrdile moguće nepravilnosti u poslovanju te preporuke za njihovo ispravljanje.

Usklađivanje dokumentacije s propisima

Uslugu usklađivanja poslovne dokumentacije i transakcija s važećom zakonskom regulativom, čime se osigurava pravilno financijsko izvještavanje i smanjuju rizici neusklađenosti s propisima.

zašto nosco? Kako radimo?

Naša tvrtka ima iznimno bogato iskustvo u području računovodstva, financija, poreznog i poslovnog savjetovanja i informatičkim tehnologijama. Kombinirajući ta znanja s vještinama u pružanju IT usluga, stvaramo sveobuhvatno rješenje za naše klijente. S ponosom vam predstavljamo našu radnu metodologiju koju možete vidjeti u donjem dijagramu. Ovdje smo kako bismo vam pomogli u optimiziranju poslovanja te osigurali da vaše financije budu na pravom putu prema uspjehu.

NAZOVIWhatsapp

Inicijalni razgovor i snimanje postojećeg stanja

Sve naše usluge započinju inicijalnim razgovorom i temeljitim snimanjem postojećeg stanja kako bismo što bolje razumjeli vaše poslovanje. Na temelju tih spoznaja izrađujemo personaliziranu ponudu te hodogram procesa koji će osigurati bezbolnu i učinkovitu suradnju s vama.


Implementacija alata i edukacija

Svakom klijentu pristupamo individualno te prilagođavamo naše usluge vašim specifičnim potrebama. U skladu s tim, nudimo vam upoznavanje s različitim alatima koji će vaše poslovanje učiniti jednostavnijim i učinkovitijim. Naši stručnjaci educirat će vas o radu s tim alatima kako biste mogli koristiti sve njihove prednosti i maksimizirati vašu produktivnost. Vaše vrijeme je vrijedno, stoga smo tu da pojednostavimo sve procese i učinimo vaš život lakšim.


Mjesečne obaveze

Nakon uspostave procesa, te instalacije i podešavanja alata, naša tvrtka vam pruža podršku u redovitom slanju dokumentacije. Za vašu udobnost, često je dovoljno samo skenirati dokumente mobitelom i poslati ih putem naših alata. S našom podrškom, vaša dokumentacija će uvijek biti dostavljena pravovremeno i na pravom mjestu. 

gurmanska rješenja

Nazovite nas da pripremimo najbolje rješenje za vaše poslovanje ili pošaljite email na: [email protected] 

NAZOVIWhatsapp